Familie Gillis: massa is kassa: Nicol vindt Peter’s pet voor Afrika-reis ‘superdebiel’

Familie Gillis: massa is kassa: Nicol vindt Peter’s pet voor Afrika-reis ‘superdebiel’

Maandag 9 januari 2023 om 14:31

In Familie Gillis: massa is kassa bereiden Peter Gillis en zijn geliefde Nicol zich voor op hun reis naar Afrika. Peter heeft nog een goede pet nodig die hem onder meer moet beschermen tegen de muggen. Hij past een pet, maar zijn vriendin is niet bepaald enthousiast. “Ik vind het een superdebiele pet gewoon, echt.”

Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: Nicol vindt Peter’s pet voor Afrika-reis ‘superdebiel’ In Familie Gillis: massa is kassa bereiden Peter Gillis en zijn geliefde Nicol zich voor op hun reis naar Afrika. Peter heeft nog een goede pet nodig die hem onder meer moet beschermen tegen de muggen. Hij past een pet, maar zijn vriendin is niet bepaald enthousiast. “Ik vind het een superdebiele pet gewoon, echt.” Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Familie Gillis: Massa is Kassa: Nicol verzamelt panterprintjes voor vakantie naar Afrika Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa: Mieke is bang voor kannibalen en apenvlees Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's