Laatste aflevering Bestseller Boy wordt zondag 15 januari uitgezonden bij NPO 3

Laatste aflevering Bestseller Boy wordt zondag 15 januari uitgezonden bij NPO 3
Wie kan Momo nog vertrouwen?

Kijktip :

De NPO brengt steeds vaker dramaseries van hoge kwaliteit. Op NPO 1 loopt bijvoorbeeld op dit moment de bijzonder interessante serie De stamhouder. De misdaadserie Bestseller Boy werd ook zeer goed ontvangen. De laatste aflevering is zondag te zien.

Lees hier onze serierecensie van Bestseller Boy.

Momo wil bestsellerauteur worden
De serie Bestseller Boy draait om Momo Zebbi. Hij is een jonge, ambitieuze Amsterdammer met één grote droom: bestsellerauteur worden. Zijn droom komt uit, maar haalt zijn leven totaal overhoop. De dramaserie Bestseller Boy vertelt zijn verhaal.

Slot van dramaserie
In de laatste aflevering heeft Momo eindelijk de inspiratie gevonden voor zijn tweede boek. Zijn nieuwe uitgever Hubert Vlasblom vindt zijn kersverse ideeën maar niks en eist een keiharde crime novel. Brahim, die net uit de gevangenis is ontslagen, helpt Momo aan gangsterideeën voor dat nieuwe crime script, maar hij eist daar wel iets voor terug. Wie kan Momo nog vertrouwen?

De laatste aflevering van dramaserie Bestseller Boy is zondag 15 januari rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Bestseller Boy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's