Streamingrecensie: culinaire thriller The Menu staat nu op Disney+

Streamingrecensie: culinaire thriller The Menu staat nu op Disney+
Horrorsatire met Ralph Fiennes, één van de Beste Films van 2022

Film :

Sinds 11 januari staat de film The Menu op Disney+. Op het moment van schrijven draait deze thriller met Ralph Fiennes in de hoofdrol nog in 60 Nederlandse bioscopen. Deze film was de grootste culinaire en dodelijke verrassing van vorig jaar, en de kijker trok daarbij wit weg. Lees hier de streamingrecensie van The Menu.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Painstakingly Prepared. Brilliant Execution."
Het verhaal gaat over de geliefden Margot en Tyler. Zij reizen naar een eiland. Daar mogen ze in een exclusief restaurant uitgebreid dineren onder begeleiding van de chef Slowik. Tijdens het evenement heeft de chef een paar schokkende verrassingen voor zijn gasten in petto.

Bron: Searchlight Pictures

Beoordeling van Gid.tv: ★★★★½

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7,3

We oogsten, we fermenteren en we geleren: met deze woorden gaan we de keuken in, waar een paar hoogstaande culinaire gerechten worden bereid. De makers van de ijzersterke serie Succession komen met een film in de vorm van een menu van meerdere gangen, waarbij de amuse, het voorgerecht, het hoofdgerecht en het nagerecht samenkomen in één zeer verontrustende finale. Lees hier onze volledige filmrecensie van The Menu.

Cast
Naast Ralph Fiennes (No Time to Die) en Hong Chau (The Whale) zijn ook Anya Taylor-Joy (Peaky Blinders), Nicholas Hoult (The Favourite), Judith Light (Who's the Boss), Janet McTeer (Me Before You), John Leguizamo (Encanto), Paul Adelstein (Prison Break) en Aimee Carrero (Spirited). Deze productie is geregisseerd door Mark Mylod (Game of Thrones).

Vanaf 11 januari 2023 is de film The Menu te zien op Disney+. Genre: thriller, komedie. Tijdsduur: 107 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV