Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in februari 2023

Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in februari 2023
Met onder meer Funny Girl

Nieuws :

Alle kerstlampjes zijn nu echt verdwenen en het koude, gure weer blijft voorlopig waarschijnlijk wel even aanhouden. Tijd dus om lekker op de bank met een deken en een kop warme chocomelk achter de tv te kruipen voor een lekkere film of serie. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2023.

Kijktips van Gids.tv

Mayor of Kingstown, S2 (nu te zien)

SkyShowtime

De serie volgt de McLusky-familie die in Kingstown, Michigan aan de macht in is en waar opsluiting in de gevangenis de enige bloeiende industrie is. Met thema's als systematisch racisme, corruptie en ongelijkheid biedt de serie een grimmige kijk op de pogingen van de McLusky-familie om de orde te handhaven en gerechtigheid te brengen in een stad waar beide ver te zoeken zijn. Lees hier waar je Mayor of Kingstown kunt kijken.

Jurassic World: Dominion (9 februari)

SkyShowtime

Chris Pratt in 'Jurassic World: Dominion'. Bron: Universal
Vier jaar nadat Isla Nublar werd vernietigd, leven - en jagen - dinosaurussen nu samen met mensen over de hele wereld. Dit fragiele evenwicht zal de toekomst opnieuw vormgeven en voor eens en voor altijd bepalen of mensen de toproofdieren moeten blijven op een planeet die ze nu delen met de meest angstaanjagende wezens uit de geschiedenis. Lees hier waar je Jurassic World: Dominion kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Jurassic World: Dominion.

Funny Woman (10 februari)

SkyShowtime

Gemma Arterton als Barbara Parker in 'Funny Girl'. Bron: SkyShowtime
De swingende jaren zestig zijn in volle gang en Barbara Parker is zojuist tot Miss Blackpool verkozen. Maar het leven heeft vast meer te bieden dan beautyqueen zijn in stadje aan de kust, toch? Het avontuur in Londen lonkt. Onze heldin gaat er vastberaden op uit om te achterhalen wie die 'iemand' is. Maar het Londen dat ze aantreft, is niet zo swingend als het Londen dat ze kent uit de boeken en tv-programma's. Bekijk hier waar je vanaf 10 februari Funny Woman kunt streamen.

Beast (27 februari)

SkyShowtime

Bron: Universal
Een man die onlangs weduwe is geworden en zijn twee tienerdochters reizen naar een wildreservaat in Zuid-Afrika. Hun genezingsreis verandert echter al snel in een gevecht om te overleven wanneer een bloeddorstige leeuw hen begint te besluipen. Lees hier waar je Beast kunt kijken.

Minions: The Rise of Gru (28 februari)

SkyShowtime

Bron: Universal
De twaalfjarige Gru droomt ervan de grootste schurk op onze planeet te zijn. Zijn pad kruist dat van enkele andere gele Minions. De Minions die verlangen naar een tirannieke machthebber willen Gru maar al te graag helpen zijn duistere doel te verwezenlijken. Lees hier waar je Minions: The Rise of Gru kunt kijken.

Verder op SkyShowtime

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV