Streamingrecensie: The Enforcer met Antonio Banderas nu te zien op Prime Video

Streamingrecensie: The Enforcer met Antonio Banderas nu te zien op Prime Video
Agressieve actiethriller met klein hartje

Film :

Vanaf woensdag 25 januari is de misdaadfilm The Enforcer te zien op Prime Video. Fans van acteur Antonio Banderas zitten er warmpjes bij, want deze nieuwe misdaadthriller maakt een zachte landing op Prime Video. Lees hier de streamingrecensie van The Enforcer.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Some guardians aren't angels"
Het verhaal gaat over Cuda. Hij is de beste handhaver van de maffia in Miami. Hoewel de criminele organisatie zijn leven heeft vormgegeven, besluit Cuda alles op te offeren wanneer hij ontdekt dat zijn baas Estelle het leven van een wegloopster in gevaar brengt. Nu heeft hij nog één laatste kans om zijn verleden goed te maken en verlossing te vinden, voor zowel zichzelf als voor zijn familie, maar de maffia hebben andere plannen.

Acteur Antonio Banderas (Cuda) in de film 'The Enforcer'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 5,2

De grootste aantrekkingskracht van The Enforcer is toch echt hoofdrolspeler Antonio Banderas, die deze film enigszins het kijken waard maakt. Lees hier onze filmrecensie van The Enforcer verder.

Cast
Naast Antonio Banderas (The Mask of Zorro) en Kate Bosworth (The Devil Has a Name) is ook Zolee Griggs (Bit) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Richard Hughes (Found).

Vanaf 20 januari 2023 is de film The Enforcer te zien op Prime Video. Genre: actie, drama, misdaad. Tijdsduur: 91 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's