Recensie: in The Enforcer gaat Antonio Banderas op maffiatoer door Miami

Recensie: in The Enforcer gaat Antonio Banderas op maffiatoer door Miami
Agressieve actiethriller met klein hartje

Film :

Vanaf 22 september is de film The Enforcer te zien in de Nederlandse bioscopen. De sympathieke acteur Antonio Banderas verschijnt eindelijk weer eens in een ouderwetse maffiafilm met een hart van goud. Lees hier de filmrecensie van The Enforcer.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Some guardians aren't angels"
Het verhaal gaat over de beste handhaver van de maffia in Cuba, genaamd Cuda. Hoewel de criminele organisatie zijn leven heeft vormgegeven, besluit Cuda alles op te offeren wanneer hij ontdekt dat zijn baas Estelle het leven van een wegloopster in gevaar brengt. Nu heeft hij nog één laatste kans om zijn verleden goed te maken en verlossing te vinden, voor zowel zichzelf als voor zijn familie, voordat de maffia hem opjaagt vanwege zijn verraad.

Acteur Antonio Banderas als Cuba in de film 'The Enforcer'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 6,7

De grootste aantrekkingskracht van The Enforcer is toch echt hoofdrolspeler Antonio Banderas, die deze film enigszins het kijken waard maakt. Het makkelijke verhaal - inclusief enkele toevalligheden - wordt nergens héél sterk, maar de 91 minuten vliegen toch zo voorbij. Grootschalige actie blijft uit in deze vechtfilm die duidelijk thuishoort op RTL7. Ook heb je meerdere malen het gevoel dat het verhaal al eens verteld is. Fans van Banderas genieten van deze productie die helaas niets nieuws doet. Voor de liefhebber best aardig, maar vergeten doe je dit erg snel. Twee sterren.

Cast
Naast Antonio Banderas (The Mask of Zorro) en Kate Bosworth (The Devil Has a Name) is ook Zolee Griggs (Bit) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Richard Hughes (Found).

Vanaf 22 september is de film The Enforcer te zien in de bioscoop. Genre: actie, drama, misdaad. Tijdsduur: 91 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's