Zaterdag 21 januari in Wie is de Mol?: quads en spannende opdrachten

Zaterdag 21 januari in Wie is de Mol?: quads en spannende opdrachten
Sarah en Froukje zitten in afvallershotel

Kijktip :

Het is zaterdag 21 januari tijd voor de derde aflevering van Wie is de Mol?: gaan we, nu het spel verdergaat, wat meer acties van de Mol zien? Of houden de fanatieke kandidaten ook deze keer de Mol een beetje uit het zicht? Je ziet het zaterdag op NPO 1.

Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Quads
Sarah en Froukje zitten inmiddels in het afvallershotel. Met maar acht kandidaten gaat het spel dus verder. In de promo van de derde aflevering zien we onder meer een bijzonder spel op quads over een strand en een spel waarbij de kandidaten in winderig weer door een schip moeten struinen.

Over Wie is de Mol?
Dit jaar vind het seizoen van Wie is de Mol? plaats in het prachtige Zuid-Afrika. Het spelverloop is uiteraard hetzelfde als andere jaren: Met opdrachten proberen de kandidaten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is De Mol, een kandidaat die niet te vertrouwen is. Bekijk ook het overzicht van kandidaten van Wie is de Mol? 2023.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's