Wie is de Mol?

Niets is wat het lijkt

Wat is Wie is de Mol??

Wie is de Mol? is een populair reality-spelprogramma van AVROTROS waarin bekende Nederlanders, door middel van spellen en opdrachten in het buitenland, op zoek gaan naar de saboteur in hun midden.

Mollen
De Mol probeert ondertussen de opdrachten te dwarsbomen om zo het geld wat de andere kandidaten kunnen verdienen, tot een minimum te beperken. De uiteindelijke winnaar, degene die de mol 'ontmaskert', mag het bedrag van de geldpot mee naar huis nemen.

Miljoenenpubliek
Het programma trekt elk jaar weer een miljoenenpubliek. De laatste jaren wordt de finale zelfs live uitgezonden vanuit VondelCS met een uitzinnig publiek als decor. Presentator Jan Versteegh openbaarde zich daar als Mol van 2018.

Presentator
Rik van de Westelaken, zelf oud-deelnemer, presenteert het komende seizoen van Wie is de Mol? nadat bekend werd dat voormalig presentator Art Rooijakkers overstapt naar RTL. Eerdere presentatoren zijn Angela Groothuizen en Pieter Jan Hagens.

MolTalk
Vanaf 2013 wordt wekelijks na de uitzending teruggeblikt op de opvallendste gebeurtenissen en verdachte acties. Sinds 2016 is MolTalk ook op televisie te zien, direct aansluitend op de uitzending van Wie is de Mol?

Tags: WIE IS DE MOL?, ART ROOIJAKKERS, RIK VAN DE WESTELAKEN, JAN VERSTEEGH, NPO 1, AVROTROS

Wie is de Mol? NIEUWS & VIDEOS