Zaterdag 28 januari in Wie is de Mol?: komt er fysiek geld in het spel?

Zaterdag 28 januari in Wie is de Mol?: komt er fysiek geld in het spel?
Molloten jagen maar door

Kijktip :

Nadat ook de derde kandidaat, presentator en 'ouwe dibbes' Sander de Kramer, het spel vorige week moest verlaten, wordt de spoeling voor de zoektocht naar de Mol steeds dunner. Tijd dus voor de makers om er weer een schepje bovenop te doen. Zaterdag zie je op NPO 1 hoe dat er uit gaat zien.

Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Afwezige wordt aanwezig
In het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is er tot nu toe één grote afwezige. En dan hebben we het niet over een persoon, maar over het feit dat fysiek geld (Molgeld, zo u wilt) tot nu toe ontbreekt. Tot nu, blijkt uit de promo voor de nieuwe aflevering. Er gaat namelijk een opdracht komen waarin het fysieke geld verstopt zit in doorzichtige koffers. Dat lijkt een garantie voor spektakel.

Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023.

Kandidaten
Na het vertrek van Sander zijn er nog zeven kandidaten in het spel. Nederland verdenkt van die kandidaten vooral Soy Kroon (19%), gevolgd door Annick Boer (17%). Jurre Geluk (11%) wordt het minst verdacht. Kunnen we uit deze aflevering een duidelijker beeld krijgen?

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's