Vanavond op tv: belangrijke ontwikkelingen in derde aflevering Wie is de Mol?

Vanavond op tv: belangrijke ontwikkelingen in derde aflevering Wie is de Mol?
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 28 januari

Kijktip :

In Wie is de Mol? vindt vanavond een belangrijke ontwikkeling plaats: de komst van (fysiek) geld. In de eerste afleveringen van dit seizoen bleef het gissen waar de geldpot zich bevond. Zal het de Mol lukken om de pot bij de kandidaten weg te houden?

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiefilm: Rambo - First Blood

Veronica
19:59 uur

Oorlogsveteraan John Rambo keert terug naar Amerika, maar eenmaal daar wordt hij vals beschuldigd door de sheriff. Hij vlucht de bossen in en een nieuwe oorlog begint tussen Rambo en de autoriteiten.

Dramafilm: Prisoners

RTL 7
20:00 uur

Als de dochter van Keller Dover spoorloos verdwijnt, gaat de verdachte vrijuit wegens gebrek aan bewijs. Keller weet echter zeker dat die verdachte de dader is en neemt het heft in eigen hand.

Terug: Blauw Bloed

NPO 2
20:06 uur

Vanaf zaterdag is het meest 'blauwe' programma van de Nederlandse tv is terug op de buis: Blauw Bloed. Het bekende gezicht van het programma, Jeroen Snel, keert in een andere rol terug: Anne-Mar Zwart is de nieuwe presentator van het programma. Met de toevoeging van Zwart is de rol voor Snel dus verandert. Hij zal als 'commentator' wel vaak te zien zijn in het programma, maar hij is niet meer het belangrijkste gezicht. Presentatrice Zwart deed bij de collega's van Superguide uit de doeken dat het programma "meer een soort RTL Boulevard" zal worden en dat de panelgesprekken een belangrijkere rol gaan innemen. Blauw Bloed werd vorig jaar verbannen van de vroege zaterdagavond op NPO 2 naar online terugkijkplatform NPO Start, waarvoor vooral specials werden ontwikkelt. Een goed idee was dat blijkbaar niet, want nu keert het programma voorlopig 'gewoon' weer terug op de tweede zender van de publieke omroep.

Wie is de Mol?: fysiek geld in het spel?

NPO 1
20:29 uur

Nadat ook de derde kandidaat, presentator en 'ouwe dibbes' Sander de Kramer, het spel vorige week moest verlaten, wordt de spoeling voor de zoektocht naar de Mol steeds dunner. Tijd dus voor de makers om er weer een schepje bovenop te doen. In het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is er tot nu toe één grote afwezige. En dan hebben we het niet over een persoon, maar over het feit dat fysiek geld (Molgeld, zo u wilt) tot nu toe ontbreekt. Tot nu, blijkt uit de promo voor de nieuwe aflevering. Er gaat namelijk een opdracht komen waarin het fysieke geld verstopt zit in doorzichtige koffers. Dat lijkt een garantie voor spektakel.

Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023.

Na het vertrek van Sander zijn er nog zeven kandidaten in het spel. Nederland verdenkt van die kandidaten vooral Soy Kroon (19%), gevolgd door Annick Boer (17%). Jurre Geluk (11%) wordt het minst verdacht. Kunnen we uit deze aflevering een duidelijker beeld krijgen?

Actuele video's

Meer actuele video's