Vanavond in Renze op Zondag: MAFS-koppel Sonny en Dylan over nieuw seizoen

Vanavond in Renze op Zondag: MAFS-koppel Sonny en Dylan over nieuw seizoen
De gasten in Renze op Zondag van zondag 29 januari

Kijktip :

Renze Klamer presenteert deze winter de weekendtalkshow op RTL 4. Dit zijn de gasten van Renze op zondag 29 januari.

De tekst gaat verder onder de video's

Gasten in Renze - zondag 29 januari

  • Married At First Sight is dé televisie-hit van het moment. In het programma worden singles aan elkaar gekoppeld om direct te trouwen. En soms pakt dit verrassend goed uit! Succeskoppel Sonny en Dylan uit de editie van vorig jaar werpen hun blik op dit seizoen.
  • Vorig jaar brak zangeres Meau door met haar megahit Dat heb jij gedaan. Omdat ze niet kon kiezen heeft ze besloten om nu niet één, maar twee nieuwe singles te releasen. Vanavond laat ze Helen en Hou me vast horen.
  • Presentator Rob van Someren werd afgelopen week verkozen tot beste radiopresentator. Ook won zijn programma 'Somertijd' de prestigieuze Gouden RadioRing. Hij schuift aan samen met Olav Mol, die op zijn beurt met ‘F1 Aan Tafel’ de prijs won voor Beste Podcast.
  • Morgen staat er een debat gepland over de initiatiefnota ‘Recht doen waar recht ontbreekt’. Deze werd door diverse oppositieleden geschreven en gaat over de uithuisplaatsingen van kinderen tijdens de toeslagenaffaire. Kamerlid Pieter Omtzigt vertelt erover.

Renze is iedere zaterdag en zondag rond rond 21.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Renze terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's