Streamingrecensie: Where the Crawdads Sing over mysterieuze moerasmeisje staat nu op Netflix

Streamingrecensie: Where the Crawdads Sing over mysterieuze moerasmeisje staat nu op Netflix
Met Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith en Harris Dickinson

Film :

Vanaf 28 januari is de film Where the Crawdads Sing te zien op Netflix. Sinds de bioscooprelease zijn we een half jaar verder: je kan nu deze romantische dramafilm met de beeldschone Daisy Edgar-Jones in de hoofdrol bewonderen op de streamingdienst met de vuurrode N. Lees hier de streamingrecensie van Where the Crawdads Sing.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Catherine 'Kya' Clark
Het verhaal speelt zich af in de jaren 50. Daar groeit Kya alleen op in de moerassen nadat ze door haar familie in de steek werd gelaten. Wanneer haar vroegere vriendje dood wordt teruggevonden, wordt ze door de politie opeens tot de hoofdverdachte gebombardeerd. Ook de dorpelingen van Barkley Cove zien in de vreemde en wilde jonge vrouw de moordenares.

Acteur Taylor John Smith (Tate Walker) en Daisy Edgar-Jones (Catherine 'Kya' Clark) in de film 'Where the Crawdads Sing'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 67% | IMDb ★ 7,1

Deze film is gebaseerd op een roman van Delia Owens, in 2018 in Nederland uitgebracht als Het moerasmeisje. Tot op heden zijn er meer dan 12 miljoen exemplaren van de roman verkocht, waardoor het één van de bestverkochte boeken aller tijden is en daardoor natuurlijk de aandacht van Hollywood trekt. Lees hier onze volledige filmrecensie van Where the Crawdads Sing.

Cast
Naast Daisy Edgar-Jones (Fresh) en Harris Dickinson (Triangle of Sadness) zijn ook Taylor John Smith (Blacklight) en David Strathairn (Nomadland) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Olivia Newman (Chicago Fire).

Vanaf 28 januari 2023 is de film Where the Crawdads Sing te zien op Netflix. Genre: drama, mysterie. Tijdsduur: 125 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's