Streamingrecensie: Bullet Train is brute popcornknaller en fantastische start van je weekend

Streamingrecensie: Bullet Train is brute popcornknaller en fantastische start van je weekend
Met Brad Pitt en Aaron Taylor-Johnson

Film :

Vanaf 4 februari is de film Bullet Train te zien op Netflix. Dit weekend knallen we binnen met een echte popcorn actiefilm van regisseur David Leitch (Atomic Blonde) en een geweldige rol voor Brad Pitt alias Ladybug. Lees hier de streamingrecensie van Bullet Train.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Ladybug
In Bullet Train zien we huurmoordenaar Ladybug genaamd, die zijn werk voortaan vreedzaam wil verrichten nadat zijn klussen te vaak zijn ontspoord. Het lot lijkt hem niet gunstig gezind, aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij af op een confrontatie met de meest dodelijke huurmoordenaars.

Acteur Brad Pitt (Ladybug) in de actiefilm 'Bullet Train'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 7,3

Dat Thomas de stoomlocomotief en een flesje water een belangrijke rol in Bullet Train zouden hebben... Dat zagen we met zijn allen niet aankomen. Briljant is het absoluut. De reis naar het Japanse Kyoto is lang, maar vooral erg leuk. Lees hier onze filmrecensie van Bullet Train verder.

Cast
Naast Brad Pitt (Babylon) en Joey King (The Princess) zijn ook Aaron Taylor-Johnson (Nocturnal Animals), Michael Shannon (Knives Out), Sandra Bullock (The Lost City), Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat), Zazie Beetz (Joker) en Brian Tyree Henry (Eternals) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door David Leitch (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw).

Vanaf 4 februari 2023 is de film Bullet Train te zien op Netflix. Genre: Actie, thriller. Tijdsduur: 126 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's