Streamingrecensie: in Jurassic World: Dominion zorgen nieuwe dino's voor ultiem gevaar

Streamingrecensie: in Jurassic World: Dominion zorgen nieuwe dino's voor ultiem gevaar
Grote finale met oude en nieuwe cast

Film :

Vanaf 9 februari is de film Jurassic World Dominion te zien op SkyShowtime. De tweede Jurassic-trilogie komt tot een einde en is nu thuis op de bank te zien. Met als grote pluspunt: een leuk weerzien met oude en nieuwe gezichten. Maar gaat iedereen het avontuur overleven? Lees hier de streamingrecensie van Jurassic World Dominion.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Toproofdieren
Vier jaar nadat Isla Nublar werd vernietigd, leven - en jagen - dinosaurussen nu samen met mensen over de hele wereld. Dit fragiele evenwicht zal de toekomst opnieuw vormgeven: Kunnen mensen de toproofdieren blijven op een planeet die ze nu delen met de meest angstaanjagende wezens uit de geschiedenis?

Bron: Universal Pictures

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 5,6

Het derde en laatste deel uit de Jurassic World franchise betekent de terugkeer van drie hele bekende gezichten. Dat betekent ook dat de verhalen uit de eerste drie films terugkeren en dat is voor de fans heel fijn. Ook het verhaal van het Jurassic World-trio krijgt een consequent en samenhangend vervolg en een emotioneel einde, die misschien nog wel mooier is dan die van het originele trio. Lees hier onze filmrecensie van Jurassic World Dominion verder.

Cast
Naast Chris Pratt (Thor: Love and Thunder) en Bryce Dallas Howard (The Mandalorian) spelen ook Sam Neill (The Piano), Laura Dern (Marriage Story) en Jeff Goldblum (Thor: Ragnarok) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Colin Trevorrow (The Bubble).

Vanaf 9 februari 2023 is Jurassic World: Dominion te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: avontuur. Tijdsduur: 147 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's