Tv-première van Guns Akimbo met Daniel 'Potter' Radcliffe zie je vrijdag op RTL 7

Tv-première van Guns Akimbo met Daniel 'Potter' Radcliffe zie je vrijdag op RTL 7
Keiharde actie op leven en dood

Kijktip :

Daniel Radcliffe kennen we natuurlijk het beste als de "brave" Harry Potter, maar met deze film laat hij zien zeker geen brave burger te zijn. De spectaculaire actiefilm Guns Akimbo is vrijdag te zien op RTL 7. Je kunt Guns Akimbo ook streamen via onder meer Videoland en Prime Video.

Het verhaal
Het verhaal volgt een videogame-ontwikkelaar genaamd Miles, die zijn dagen doorbrengt met een vervelende baan, smachtend naar zijn prachtige ex-vriendin Nova. Zijn alledaagse bestaan wordt abrupt verstoord wanneer hij aangemeld wordt op een illegale website die personen verplicht laat meevechten in een spel op leven en dood.

Daniel Radcliffe in 'Guns Akimbo'. Bron: Saban Entertainment

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Wie eens lekker rustig een film wil pakken, is deze film geen goed idee. Recensies in het buitenland verschillen nogal van elkaar: Waar de één het een geweldige hersenloze actiecomedy noemt, kan de ander niet omgaan met de chaos en de enorme hoeveelheid explosies en geweldsuitspattingen. Lees ook de volledige filmrecensie van Guns Akimbo.

Cast
Naast Daniel Radcliffe (Weird: The Al Yankovic Sory) en Samara Weaving (Babylon) spelen ook Natasha Liu Bordizzo (Day Shift), Rhys Darby (Yes Man) en Ned Dennehy (Rogue One: A Star Wars Story) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jason Lei Howden (Deathgasm).

De film Guns Akimbo (2019) wordt beoordeeld met een 6,3 op IMDb en is op vrijdag 3 februari om 20.25 uur te zien op Zender. Genre: actie, misdaad. Tijdsduur: 95 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's