Grote finale van Op zoek naar... zie je vrijdag op NPO 1: wie pakt de hoofdrol in Grease?

Grote finale van Op zoek naar... zie je vrijdag op NPO 1: wie pakt de hoofdrol in Grease?
Frits Sissing voor het laatst van de showtrap?

Kijktip :

De gigantische showtrap werd weer uit de kast getrokken voor het nieuwe seizoen van Op zoek naar... en nu komt daar ook de confetti bij: het is tijd voor de grote finale! Wie worden de gloednieuwe Danny en Sandy en gaan de hoofdrollen spelen in Grease? We weten het na vrijdagavond.

Finale Op zoek naar Danny & Sandy gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Drie deelnemers
Er moet een keuze gemaakt worden tussen drie Danny's en drie Sandy's. Bij de Sandy's gaat het tussen Magtel, Dominique en Danique. Bij de Danny's maken Victor, Tristan en Paul nog kans om er met de hoofdprijs en dus de hoofdrol in de musical vandoor te gaan. Wie gaat de jury en het gastjurylid uiteindelijk kiezen?

Kritiek
De grote vraag is natuurlijk: wie wordt de opvolger van Nandi van Beurden, die de laatste editie van Op zoek naar... won. Het zou ook zomaar de laatste winnaar kunnen zijn, want zowel de kijkcijfers als de kritieken op het programma vallen dit seizoen flink tegen.

De finale van Op zoek naar Danny & Sandy is vrijdag 3 februari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Op zoek naar Danny & Sandy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's