Zaterdag 4 februari in Wie is de Mol?: ontdekken we wie eerder het rode scherm had?

Zaterdag 4 februari in Wie is de Mol?: ontdekken we wie eerder het rode scherm had?
Soy wordt nog het meest verdacht

Kijktip :

Het is natuurlijk de grote vraag die is achtergebleven na de laatste aflevering van kijkcijferkanon Wie is de Mol: wie kreeg er nu toch dat rode scherm? Was het Daniël, Soy of toch Nabil? Misschien worden we in deze vijfde aflevering van zaterdag 4 februari een klein beetje wijzer.

Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Speelgeld
Aan het einde van de aflevering zagen we dat de twee kandidaten met de hoogste bedragen apart met Rik mee gaan. Het geld daarin moet worden gebruikt als 'speelgeld'. Door de promo van deze week en de vooruitblik uit de vorige aflevering weten we dat we in een van de opdrachten in ieder geval lekker gaan 'griezelen'!

Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023.

Kandidaten
Het vertrek van Anniek zorgt voor een nog verdere verdeling van de verdachte Mollen in Nederland. Soy is nog steeds de meest verdachte Mol (21%), nu gevolgd door Ranomi en Nabil (beiden 16%). Daniel zit nu op nog maar 13% van de verdenkingen en is daarmee de minst verdachte kandidaat.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's