Nieuw seizoen Het mooiste meisje van de klas start maandag 6 februari op NPO 1

Nieuw seizoen Het mooiste meisje van de klas start maandag 6 februari op NPO 1
Dominique beleeft nachtmerrie in Afghanistan

Kijktip :

Vanaf maandag 6 februari is het nieuwe seizoen van Het mooiste meisje van de klas te zien op NPO 1. Het nieuwe seizoen start met een aflevering over het mooiste meisje Dominique. Haar droom op piloot te worden verandert snel in een nachtmerrie...

Het mooiste meisje van de klas gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Top Gun
De jonge Dominique is als jonge meid niet makkelijk in een hokje te plaatsen: haar roze kamer hangt vol met posters van straaljagers en ze heeft een fascinatie voor de film Top Gun. Met haar droom om piloot te worden loopt de kleine Dominique het dagelijkse leven door op het Jeruzalem College in Venray. Klasgenoten blikken op die tijd terug.

Transporthelikopter
Na een lange en zware opleiding mag Dominique uiteindelijk de Cougar vliegen: de transporthelikopter van defensie. Dominique droomt van een carrière als vlieger, maar in Afghanistan wordt die droom een nachtmerrie als ze tijdens een reddingsmissie wordt beschoten door de Taliban. Twaalf minuten lang moet ze vechten voor haar leven. Ze blikt daar zelf uitgebreid op terug.

Het nieuwe seizoen van Het mooiste meisje van de klas is vanaf maandag 6 februari wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's