Nieuw seizoen Het mooiste meisje van de klas start met Dominique: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen Het mooiste meisje van de klas start met Dominique: bekijk eerste beelden

Maandag 6 februari 2023 om 11:58

Maandag 6 februari gaat de nieuwe reeks van Het mooiste meisje van de klas van start. In deze aflevering staat Dominique centraal, die ervan droomde om piloot te worden maar in Afghanistan in een ware nachtmerrie belandde…

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>Het mooiste meisje van de klas</em> start met Dominique: bekijk eerste beelden Maandag 6 februari gaat de nieuwe reeks van Het mooiste meisje van de klas van start. In deze aflevering staat Dominique centraal, die ervan droomde om piloot te worden maar in Afghanistan in een ware nachtmerrie belandde… Lees verder onder de video. Dominique werd beschoten door TalibanIn Het mooiste meisje van de klas blikken klasgenoten terug op de tijd dat een kleine Dominique nog droomde van straaljagers en Top Gun. Na een opleiding ging ze vliegen in een transporthelikopter van defensie. Maar in Afghanistan wordt Dominique tijdens een reddingsmissie beschoten door de Taliban. Ze vertelt over de twaalf angstaanjagende minuten waarin ze moest vechten voor haar leven. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Het mooiste meisje van de klas hierboven. Het nieuwe seizoen van Het mooiste meisje van de klas is vanaf maandag 6 februari wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken op Gids.tv.

Dominique werd beschoten door Taliban
In Het mooiste meisje van de klas blikken klasgenoten terug op de tijd dat een kleine Dominique nog droomde van straaljagers en Top Gun. Na een opleiding ging ze vliegen in een transporthelikopter van defensie. Maar in Afghanistan wordt Dominique tijdens een reddingsmissie beschoten door de Taliban. Ze vertelt over de twaalf angstaanjagende minuten waarin ze moest vechten voor haar leven.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Het mooiste meisje van de klas hierboven.

Het nieuwe seizoen van Het mooiste meisje van de klas is vanaf maandag 6 februari wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's