Finale The Tribute: battle of the bands is zaterdag 11 februari te zien bij SBS6

Finale The Tribute: battle of the bands is zaterdag 11 februari te zien bij SBS6
Welke coverband is de beste?

Kijktip :

In de finale van The Tribute - Battle of the Bands zijn er nog zes coverbands in de race om de allerbeste tribute band van dit jaar te worden. Er staat veel op het spel: headliner worden tijdens het tribute concert in de Ziggo Dome op 21, 22 en 23 april. Welke band wordt de winnaar? Dat zie je in de finale, die zaterdag 11 februari wordt uitgezonden op SBS6.

The Tribute - Battle of the Bands gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Laagste score
In het eerste deel van de finale brengen alle finalisten ten overstaan van de vak- en publieksjury een nummer van hun favoriete artiest ten gehore. De twee bands die aansluitend de laagste score hebben, moeten op de valreep alsnog de competitie verlaten.

Overgebleven bands in finale

  • Elvis Presley
  • U2
  • Tina Turner
  • David Bowie
  • Neil Diamond
  • Earth, Wind & Fire

Headliner
De top vier is nu zeker van een plek in de Ziggo Dome. De vier overgebleven bands spelen nog één keer hun favoriete nummer van deze reeks en de band met de hoogste score is de absolute winnaar en behaalt hiermee een uur speeltijd. De andere bands krijgen tussen de 15 en 45 minuten speeltijd.

De finale van The Tribute - Battle of the Bands is zaterdag 11 februari om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute - Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's