The Tribute gemist? Bouke (Elvis) maakt opnieuw indruk met 'Suspicious Minds'

The Tribute gemist? Bouke (Elvis) maakt opnieuw indruk met 'Suspicious Minds'

Saturday 4 February 2023 om 22:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Tribute, Battle of the Bands van zaterdag 21 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van The Tribute, Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv.

Bouke krijgt samen met zijn Elvis band de laatste tijd van alle hoeken complimenten - zelfs van de immer complimentrijke Johan Derksen. Hij blijft hij ook in het programma Battle of the Bands enorm veel indruk maken.

<em>The Tribute</em> gemist? Bouke (Elvis) maakt opnieuw indruk met 'Suspicious Minds' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Tribute, Battle of the Bands van zaterdag 21 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van The Tribute, Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv. Bouke krijgt samen met zijn Elvis band de laatste tijd van alle hoeken complimenten - zelfs van de immer complimentrijke Johan Derksen. Hij blijft hij ook in het programma Battle of the Bands enorm veel indruk maken. Hij zingt in de uitzending van 4 februari het nummer 'Suspicious Minds', een nummer die door haar prominente rol in de film Elvis de laatste tijd meer en meer aandacht krijgt. Er komen ook de nodige schreeuwen uit de monden van de jury: "Wat een goede stem, he?" The Tribute, Battle of the Bands is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute, Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Hij zingt in de uitzending van 4 februari het nummer 'Suspicious Minds', een nummer die door haar prominente rol in de film Elvis de laatste tijd meer en meer aandacht krijgt. Er komen ook de nodige schreeuwen uit de monden van de jury: "Wat een goede stem, he?"

The Tribute, Battle of the Bands is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute, Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's