Nieuw seizoen Van onschatbare waarde start maandag 13 februari op NPO 1

Nieuw seizoen Van onschatbare waarde start maandag 13 februari op NPO 1
Waardevolle spullen gaan in de verkoop

Kijktip :

Dionne Stax presenteert vanaf maandag 13 februari weer een nieuw seizoen van het programma Van onschatbare waarde, waarin verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans krijgen om hun object te verkopen aan vier experts.

Van onschatbare waarde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Accepteren of doorgaan
Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstuk te verkopen aan de vier experts van het programma: Arnold Wegh, Bert Degenaar, Bianca Frölich of Bas Jonker. De experts ontvangen verkopers in hun eigen kamer, de verkoper accepteert het bod óf kiest ervoor om door te gaan naar de volgende kamer.

Eerste aflevering
De eerste verkoper van het seizoen is Jan, de zoon van een Haagse antiquair. Hij brengt een klein smeedijzeren geldkistje mee. Het beschilderde kistje is in de jaren 50 in de collectie van zijn vader beland. Jan zet in op 5500 euro, maar is dat realistisch? Caroline, de tweede verkoper, verkoopt een uniek bronzen beeld van een paard.

Het nieuwe seizoen van Van onschatbare waarde is vanaf maandag 13 februari wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's