Deze films en series zijn nieuw op Netflix op Valentijnsdag 2023

Deze films en series zijn nieuw op Netflix op Valentijnsdag 2023
Met de serie Todas las veces que nos enamoramos en meer

Film :

Het feest van de liefde - Valentijnsdag 2023 - komt eraan en streamingdienst Netflix zorgt voor rozenblaadjes, romantiek, verleidelijke blikken en Cupido die zijn pijlen raak schiet. Gids.tv heeft twee series en twee films geselecteerd die morgen verschijnen of te zien zijn op de vuurrode N.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

A Sunday Affair (14 februari)

Netflix | IMDb ★ n.n.b.

Bron: Netflix
Twee beste vrienden, Uche en Toyin, worden hevig verliefd op Sunday, een charmante, maar gebrekkige begerenswaardige vrijgezel. Er ontstaat een bijzondere liefdesdriehoek waarbij de vrouwen niet weten dat ze met dezelfde man uitgaan. Romantiek uit Nigeria met Dakore Akande in de hoofdrol. Lees hier waar je de film A Sunday Affair kunt kijken.

Perfect Match (14 februari)

Netflix

Deze nieuwe romantische reality tv gameshow draait om de liefde. Stellen die bewijs leveren dat ze bij elkaar passen, mogen beslissen over andere mmatches in deze strategische en zeer verleidelijke datingwedstrijd. Lees hier waar je de twaalfdelige serie Perfect Match kunt kijken.

Your Place or Mine (nu te zien)

Netflix | Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 5,7

Ashton Kutcher (Peter
en Reese Witherspoon (Debbie) in de film 'Your Place or Mine'. Bron: Netflix")Wanneer beste vrienden en totale tegenpolen Debbie en Peter een week van woning ruilen, krijgen ze een kijkje in elkaars leven dat de deur naar ultieme liefde kan openen. Bekijk hier waar je Your Place or Mine kunt kijken.

In Love All Over Again [Todas las veces que nos enamoramos] (14 februari)

Netflix | IMDb ★ n.n.b.

De verhaal speelt zich af in het jaar 2003, Irene een jonge filmstudent die een korte film voorbereidt. Om erin te schitteren, ontmoet ze Julio, op wie ze al snel verliefd wordt. Maar tijd en leven leiden hen naar andere wegen, die zich uitstrekken tot het heden. Deze Spaanse romantische komedieserie Todas las veces que nos enamoramos bevat acht afleveringen. Lees hier waar je de serie In Love All Over Again kunt kijken.

Bekijk hier welke films er nu in de bioscoop draaien en zie hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten.

Actuele video's

Meer actuele video's