Nieuwe programma Floortje gaat mee met Floortje Dessing donderdag op NPO 1

Nieuwe programma Floortje gaat mee met Floortje Dessing donderdag op NPO 1
Samen met fotograaf Jasper Doest

Kijktip :

Floortje Dessing gaat in haar nieuwe serie Floortje gaat mee samen met prijswinnend fotograaf Jasper Doest over land van Nederland naar Nepal. Tijdens deze lange en avontuurlijke reis verkennen ze samen de ingewikkelde verstandhouding tussen mens en dier.

Floortje gaat mee gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vastleggen
De journalist en fotograaf ontmoeten mensen die zich met hart en ziel zich inzetten voor het welzijn van dieren, maar zien ook hoe mensen zich overal ter wereld boven dieren in de 'rangorde' plaatsen. Terwijl Jasper de verhalen vertelt met zijn fotocamera, zorgt Floortje voor de onderschriften door met mensen in gesprek te gaan.

Eerste aflevering
De eerste bestemming van de lange trip in Floortje gaat mee is Roemenië. Hier ontmoeten Floortje en Jasper de bevlogen Cristina, die zich met haar stichting inzet om beren op te vangen die uit erbarmelijke omstandigheden zijn gered of niet langer in het wild kunnen leven.

Floortje gaat mee is vanaf 16 februari elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Floortje gaat mee terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's