Serierecensie: Flikken Maastricht start weer al vanouds spannend

Serierecensie: Flikken Maastricht start weer al vanouds spannend
Zien we Eddie terug in dit seizoen?

Film :

Vanaf 17 februari is de eerste aflevering van Flikken Maastricht te zien op NPO Start (uitzending om 20.30 uur op NPO 1). Met de grote schurk Eddie nog steeds in de gelederen hopen de makers indruk te maken met een spannende eerste aflevering. En dat is ze wel gelukt. Lees hier onze eerste indruk van Flikken Maastricht seizoen 17.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Cliffhanger
De grote vraag van de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen is natuurlijk: hoe loopt het af tussen Eva en Eddie na de spannende cliffhanger aan het einde van seizoen 16. Komt Eva's partner Floris Wolfs nog uit de gevangenis?

Bron: AVROTROS

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 76% | IMDb ★ 7,3

Deze beoordeling gaat over de eerste aflevering van Fikken Maastricht seizoen 17.

De seizoensopeningen van Flikken Maastricht kunnen we na zeventien seizoenen niet echt meer heel verfrissend noemen, maar met een bijzonder goed uitgewerkte schurk heb je wel een voordeel. Na Jens Bols in seizoen 8 en 9 is er nu Eddie Wijnberg, die wordt geholpen door het feit dat het personage wordt gespeeld door Tygo Gernandt, die dit soort types spelen uitstekend lijkt te beheersen. Wat dat betreft zien we hem graag weer terug in de komende afleveringen om te kijken wat hij nu weer in zijn hoofd haalt op wraak te nemen op Wolfs en Eva. Mooie start van het nieuwe seizoen, die waarschijnlijk snel weer zal verzanden in 'één zaak per week'. 3,5 ster.

Cast
Victor Reinier (Nova Zembla) en Angela Schijf (Meisje van Plezier) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Rolf Koot (De Belofte van Pisa).

Vanaf 17 februari 2023 is wekelijks een nieuwe aflevering van Flikken Maastricht te streamen te zien op NPO 1 en NPO Start. Genre: misdaad. Totaal aantal afleveringen: 12. Lengte afleveringen: ca. 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's