Donderdag 23 februari in Ik vertrek: Hoe gaat het met 'pannekoekenbakkers van Gambia'?

Donderdag 23 februari in Ik vertrek: Hoe gaat het met 'pannekoekenbakkers van Gambia'?
Pannekoekenbakkers van Gambia naar Spanje?

Kijktip :

In deze laatste aflevering van Ik vertrek wordt er weer teruggeblikt met stellen uit vorige seizoenen van het programma. De stellen Theo en Jolanda en Jeroen en Marleen centraal: hoe is het avontuur hen bevallen?

Ik vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Pannekoeken
De 'pannekoekenbakkers uit Gambia' Theo en Jolanda worden gevolgd. Zij kochten in 2016 een oude snackbar in badplaats Kololi en bouwde het om tot een heuse pannenkoekenbar. Ze bleken daarmee een gat in de markt te hebben gevonden. Nu het programma terugblikt, treffen ze het stel zes jaar later in Spanje. Hebben ze wel de goede keuze gemaakt?

Spannend
In 2012, elf jaar geleden, besloot het stel Jeroen en Marleen een oud landhuis in Italië te kopen. Ze openden daar de eerste jaren met veel succes hun gastenverblijf. Helaas sloeg het noodlot toe in 2016: verschillende hevige aardbevingen maakten hun huis onbewoonbaar. Nu, zes jaar na de aardbevingen, gaat er iets heel spannends gebeuren.

De slotaflevering van Ik vertrek is donderdag 23 februari om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's