Zien in Ik Vertrek: schitterend optreden van dragqueen Charlotte!

Zien in Ik Vertrek: schitterend optreden van dragqueen Charlotte!

Sunday 29 January 2023 om 12:32

In Ik Vertrek verhuizen Marcel en Walter naar de Costa Blanca om een B&B te starten. Walters alter ego, dragqueen Charlotte Rockefeller, gaat ook mee. Zij ziet het wel zitten om op te treden voor een paar stuivers zolang de B&B nog niet de juiste licentie heeft. Echter, Walter is lichtelijk in paniek want wat welke jurk moet Charlotte aan? "Ik raak helemaal in de stress, ik weet het niet", aldus Walter. Hij is namelijk hartstikke aangekomen. Desondanks geeft Charlotte een schitterend optreden!

Bekijk de video uit Ik Vertrek hieronder.

Zien in <em>Ik Vertrek</em>: schitterend optreden van dragqueen <em>Charlotte</em>! In Ik Vertrek verhuizen Marcel en Walter naar de Costa Blanca om een B&B te starten. Walters alter ego, dragqueen Charlotte Rockefeller, gaat ook mee. Zij ziet het wel zitten om op te treden voor een paar stuivers zolang de B&B nog niet de juiste licentie heeft. Echter, Walter is lichtelijk in paniek want wat welke jurk moet Charlotte aan? "Ik raak helemaal in de stress, ik weet het niet", aldus Walter. Hij is namelijk hartstikke aangekomen. Desondanks geeft Charlotte een schitterend optreden! Bekijk de video uit Ik Vertrek hieronder. Ik Vertrek is iedere zaterdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zaterdag in Ik Vertrek: drag queen Walter (Charlotte Rockefeller) zorgt voor een feestje Bekijk deze video » Walter (Charlotte Rockefeller) in Ik vertrek: 'Houd op over dat geld, word er nerveus van' Bekijk deze video »
TV :
Zien in Ik Vertrek: schitterend optreden van dragqueen Charlotte!

Ik Vertrek is iedere zaterdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's