Recensie: in We Have A Ghost kijkt er altijd iemand met je mee

Recensie: in We Have A Ghost kijkt er altijd iemand met je mee
Met Anthony Mackie en David Harbour

Film :

Vanaf 24 februari staat de film We Have A Ghost op Netflix. David Harbour heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen: rollen in de hitserie Stranger Things en een Marvel rol in Black Widow zorgt ervoor dat hij steeds vaker gevraagd wordt. Eind vorig jaar was er Violent Night en nu deze heuze Netflix-hit. Lees hier de recensie van We Have A Ghost.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"We have a ghost in our addict"
Kevins familie veranderd in een grote nachtelijke sensatie op social media wanneer zij een geest vinden genaamd Ernest, die hun nieuwe huis achtervolgt. Maar wanneer Kevin en Ernest als schurkenstaten op pad gaan om het mysterie van het duistere verleden van Ernest te onderzoeken, worden ze een doelwit van de CIA.

David Harbour en Anthony Mackie in 'We Have a Ghost'. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 6,2

We Have a Ghost is een uiterst vermakelijke film die echt een paar leuke én emotionele stukken en scènes. Gooi daar dan nog eens een cast bij om van te smullen en dan heb je een prima film. Het script is zo hier en daar nog even zoeken, maar zeker in het eerste anderhalfuur kan je dat de film absoluut vergeven. De finale is echter weer net zo voorspelbaar als heel veel van de finales van de hedendaagse Netflix releases en dat is gewoon heel erg jammer. Uiteindelijk heeft deze film de ingrediënten die de film boven het gemiddelde materiaal op Netflix uit kan tillen, maar schiet de uitvoering - zoals we vaker - tekort. 2,5 ster.

Cast
Naast David Harbour (Stranger Things) en Jahi Di'Allo Winston (Queen & Slim) spelen ook Anthony Mackie (Falcon & The Winter Soldier), Erica Ash (Uncle Drew), Jennifer Coolidge (The White Lotus) en Isabella Russo in deze film. Deze productie is geregisseerd door Christopher Landon (Freaky).

Vanaf 24 februari 2023 is We Have A Ghost te kijken op Netflix. Genre: komedie, avontuur, horror. Tijdsduur: 127 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's