Recensie: Die Hart: The Movie is actiekomedie met Kevin Hart als Kevin Hart

Recensie: Die Hart: The Movie is actiekomedie met Kevin Hart als Kevin Hart
Hollywood op z'n allerslechtst...

Film :

Vanaf 24 februari is de film Die Hart: The Movie te zien op Prime Video. Acteurs die zichzelf spelen in films: dat kan goed uitpakken. Dat zien we bijvoorbeeld in de film The Unbearable Weight of Massive Talent met Nicolas Cage in de hoofdrol. Ook Kevin Hart speelt zichzelf, maar gaat het ook wat nieuws brengen? Lees hier de filmrecensie van Die Hart: The Movie.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Ron Wilcox's Actiesterrenschool
Het verhaal volgt de gefictionaliseerde versie van Kevin Hart, terwijl hij probeert een actiefilmster te worden. Hij gaat naar een school die wordt gerund door Ron Wilcox, waar hij probeert de kneepjes van het vak te leren om een van de meest begeerde actiesterren in de branche te worden.

John Travolta (Ron Wilcox), Kevin Hart en Nathalie Emmanuel (Jordan King) in de film 'Die Hart'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 51% | IMDb ★ 4,5

Om positief te beginnen: fans van Kevin Hart halen hier misschien nog wel iets leuks uit, vooral als Sassy de eekhoorn in beeld komt. Eigenlijk zit je te kijken naar Hollywoodsterren die zichzelf en de filmwereld op de hak nemen. Dat kan leuk uitpakken, maar Die Hart: The Movie slaat op alle fronten de plank finaal mis. Alle filmmagie verdwijnt als sneeuw voor de zon en acteurs als John Travolta en Josh Harnett hebben dit soort films naar ons gevoel helemaal niet nodig op hun cv. De grote actie die belooft wordt in trailers en promomateriaal blijft bovendien uit. Wie 85 minuten van zijn leven wil weggooien is met deze komedie aan het goede adres. Anderhalve ster.

Cast
Naast Kevin Hart (Ride Along) en John Travolta (Grease) zijn ook Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Jean Reno (Ronin) en Josh Hartnett (Pearl Harbor) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Eric Appel (Brooklyn Nine-Nine).

Vanaf 24 februari 2023 is de film Die Hart: The Movie te zien op Prime Video. Genre: actie, komedie. Tijdsduur: 85 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's