ZIEN: Bas breekt mede-comedians met viral act met fluit (Last One Laughing)

ZIEN: Bas breekt mede-comedians met viral act met fluit (Last One Laughing)

Een fragmentje uit het Prime Video-programma Last One Laughing gaat de laatste dagen viraal: Bas Hoeflaak, één van de comedians die zit opgesloten in een ruimte met als doel een aantal van zijn mede-comedians te laten lachen, heeft een hilarische act in gedachten.

ZIEN: <em>Bas</em> breekt mede-comedians met viral act met fluit (<em>Last One Laughing</em>) Een fragmentje uit het Prime Video-programma Last One Laughing gaat de laatste dagen viraal: Bas Hoeflaak, één van de comedians die zit opgesloten in een ruimte met als doel een aantal van zijn mede-comedians te laten lachen, heeft een hilarische act in gedachten. Zowel in de controlroom als op de vloer zelf wordt er zeer hard gelachen om de act, waarin Bas zijn fluit pakt en een prachtig melodietje blaast. Onder meer Henry van Loon kan zijn lachen niet inhouden: "Dit is toch veel te grappig!" Bekijk het fragment uit LOL: Last One Laughing hierboven. Je kunt de drie afleveringen van Last One Laughing kijken op Prime Video. Bekijk ook Nieuw seizoen Sluipschutters start maandag: ‘Ik zoek een bed om op te pompen’ Bekijk deze video » Jinek gemist? Sluipschutters brengen boek uit Bekijk deze video »
Viral :
ZIEN: Bas breekt mede-comedians met viral act met fluit (Last One Laughing)

Zowel in de controlroom als op de vloer zelf wordt er zeer hard gelachen om de act, waarin Bas zijn fluit pakt en een prachtig melodietje blaast. Onder meer Henry van Loon kan zijn lachen niet inhouden: "Dit is toch veel te grappig!"

Bekijk het fragment uit LOL: Last One Laughing hierboven. Je kunt de drie afleveringen van Last One Laughing kijken op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV