Humberto op zondag: Erica en Maxime over nieuw seizoen 'Chateau Meiland' én hebben groot nieuws

Humberto op zondag: Erica en Maxime over nieuw seizoen 'Chateau Meiland' én hebben groot nieuws
Dit zijn de gasten van zondag 26 februari

Kijktip :

Humberto Tan is elk weekend op zaterdag en zondag te zien op de late avond van RTL 4. Zondag schuiven onder meer Van Dik Hout en Erica & Maxime Meiland aan.

Lees verder onder de video's


Gasten in Humberto Op Zondag - zondag 26 februari

  • Oud-generaals Peter van Uhm en Mart de Kruif weten als geen ander hoe het is om aan de frontlinie te staan. Wat gaat er door je heen tijdens een bombardement? Hoe hou je contact met je familie? Hoe ga je om met de zenuwslopende angst? Vanavond praten ze erover.

  • Brian de Hond, broer van de bijna 3 jaar geleden overleden Marc de Hond, wil het voor iedereen die ongeneeslijk ziek is mogelijk maken om een videoportret met hun levensverhaal te hebben. Vanavond legt hij uit hoe hij dit ambitieuze plan gaat waarmaken.

  • Het nummer ‘Stil in mij’ van Van Dik Hout is al bijna 30 jaar oud. Nog steeds kunnen 9 van de 10 Nederlanders het refrein blind meezingen. Samen met NPO Radio 2-dj Bart Arens ontleden ze in 'Humberto Op Zondag' het geheim van deze onsterfelijke oorwurm.

  • Morgen start het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland', waarin ze aan de slag gaan met hun nieuwe pension Code Rosé, maar de Noordwijkse Nadège ontbreekt nog. Vanavond schuiven Erica en Maxime Meiland aan en ze komen met groot nieuws.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's