Koffietijd: vrouw Marc de Hond vertelt over het overlijden van haar man (video)

Koffietijd: vrouw Marc de Hond vertelt over het overlijden van haar man (video)

<em>Koffietijd</em>: vrouw Marc de Hond vertelt over het overlijden van haar man (video) Presentator, theatermaker en rolstoelsporter Marc de Hond overleed op 3 juni 2020 aan de gevolgen van blaaskanker. Twee jaar later schreef zijn vrouw Remona een boek over haar leven zonder Marc, maar wel met hun twee kinderen Livia en James. In het boek beschrijft zij haar rouwen en verdriet én het vinden van een nieuwe liefde. Ze vertelde er vrijdag over in Koffietijd. Koffietijd is iedere werkdag rond 10.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Vier handen op één Buik met Heleen van Royen: Levi's grootste angst is Jeugdzorg Bekijk deze video » Sarita Lorena over omgebrachte vriend: "Moeilijkste moment uit mijn leven" Bekijk deze video » Koffietijd gemist? OG3NE over nieuwe theatertour: 'Nederlandstalig bevalt heel goed' Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: vrouw Marc de Hond vertelt over het overlijden van haar man (video)

Presentator, theatermaker en rolstoelsporter Marc de Hond overleed op 3 juni 2020 aan de gevolgen van blaaskanker. Twee jaar later schreef zijn vrouw Remona een boek over haar leven zonder Marc, maar wel met hun twee kinderen Livia en James. In het boek beschrijft zij haar rouwen en verdriet én het vinden van een nieuwe liefde. Ze vertelde er vrijdag over in Koffietijd.

Koffietijd is iedere werkdag rond 10.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV