Streamingrecensie: Soof 3 komt na groot succes in de bioscoop nu naar Netflix

Streamingrecensie: Soof 3 komt na groot succes in de bioscoop nu naar Netflix
Actrice Lies Visschedijk sluit het kookboek

Film :

Vanaf 2 maart is de film Soof 3 te zien op Netfllix. Deze Nederlandse komedie heeft 400.000 bezoekers naar de Nederlandse bioscopen gekregen en werd daarom bekroond met een Platinum Film. Het is dan ook een cadeautje dat deze heerlijk finale met prachtige actrice Lies Visschedijk nu op Netflix staat. Lees hier onze streamingrecensie van Soof 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Vier het leven, ook als het even geen feestje is"
Het gaat goed met het leven van Soof. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt lekker en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt dochter Sacha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met twee handen aan om haar kop in het zand te steken.

Actrice Lies Visschedijk en Dan Karaty in de film 'Soof 3'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 6,7

Deze derde film is iets minder luchtig dan de vorige twee films. In het nieuwe vervolg komt Soof er namelijk achter dat ze borstkanker heeft: een heftige gebeurtenis. Soof 3 is pittig, maar laat ook zien hoe tragisch het leven is. Lees hier onze recensie van Soof 3 verder.

Cast
Naast Lies Visschedijk (Alles op Tafel) en Fedja van Huêt (Speak No Evil) zijn ook Anneke Blok (Moloch), Dan Karaty (Soof), Elise Schaap (Stromboli), Roos Dickmann (Razend) en Dick van den Toorn (Lang & gelukkig) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Anne de Clercq (Hallo Bungalow).

Vanaf 2 maart is de film Soof 3 te zien op Netflix. Genre: koemdie, drama, romantiek. Tijdsduur: 111 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's