Eerste indruk: The Mandalorian seizoen 3 blijft succesvolle ingrediënten benutten

Eerste indruk: The Mandalorian seizoen 3 blijft succesvolle ingrediënten benutten
Met Pedro Pascal als het titelkarakter

Film :

Vanaf 1 maart staat de eerste aflevering van The Mandalorian op Disney+. Grogu en Mando zijn terug in het derde seizoen, wat ook vervolgens ook nog niet de laatste is. Na het wat minder ontvangen tweede seizoen (door Gids.tv overigens gewoon beloond met ★★★★½) zijn we natuurlijk benieuwd wat het derde seizoen gaat doen. Lees hier onze eerste indruk van The Mandalorian seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Zoektocht in Mandalore
Din Djarin (ofwel Mando of titelkarakter The Mandalorian) en Grogu (ofwel "Baby Yoda") hebben in de laatste aflevering van The Book of Boba Fett de planeet Tatooine verlaten, waarbij Mando op een zoektocht ging naar "de levende wateren" onder de planeet Mandore om zijn eer terug te winnen en weer Mandaloriaan te worden.

Pedro Pascal als Din Djarin in 'The Mandalorian'. Bron: Disney Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 82% | IMDb ★ 8,7

Deze recensie gaat over de eerste aflevering van The Mandalorian.

De eerste aflevering van dit derde seizoen zet al direct lekker wat verhaallijnen op die dit seizoen voorbij zullen komen. Een mooi weerzien met Greef Karga (Carl Weathers) en een heel bekend figuurtje uit één van de eerdere films. Natuurlijk werkt de relatie tussen het titelkarakter en de kleine Grogu weer enorm goed. Al met al is dit een enorm fijn weerzien met onze twee helden: we hopen dat de serie zich nog meer gaat verdiepen in de geheimen van Mandalore en waarom de clan van Din eigenlijk best wel heel erg bijzonder is. 4 sterren.

Lees de serierecensie van The Mandalorian seizoen 2 en ook die van seizoen 1.

Cast
Naast Pedro Pascal (The Last of Us) zijn ook Giancarlo Esposito (Better Call Saul), Carl Weathers (Rocky), Amy Sedaris (Somebody I Used to Know) en Katee Sackhoff (Another Life) te zien in deze serie. De showrunner van dit derde seizoen is Jon Favreau (Chef).

Vanaf 1 maart 2023 is wekelijks een nieuwe aflevering van The Mandalorian te streamen op Disney+. Genre: avontuur, actie. Aantal afleveringen: 8. Lengte van afleveringen: ca. 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's