Disney Plus-recensie: Eerste blik op The Mandalorian belooft wat

Disney Plus-recensie: Eerste blik op The Mandalorian belooft wat
Eerste aflevering Star Wars serie smaakt naar meer

Film :

Vanaf 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ Original The Mandalorian online. Op de zogenoemde 'launch day' kan de hele wereld kijken naar de nieuwe content. Maar wordt dat kijken ook genieten? Lees hier de serierecensie van de eerste aflevering van The Mandalorian.

"Mandalorian, kijk naar buiten"
Een paar jaar na de gebeurtenissen in Return of the Jedi is de gevreesde 'empire' uit elkaar gevallen. De orde wordt hierdoor op geen enkele planeet meer gehandhaafd. De nieuwe republiek is zich nog aan het organiseren. Gouden tijden voor criminelen, smokkelaars én premiejagers!

disney-plus-recensie-the-mandalorian.jpg

Beoordeling van Gids.tv
Het gaat nog maar om de eerste aflevering, maar dat belooft in ieder geval al veel goeds. The Mandalorian is niet goedlachs, maar dat heeft de serie ook zeker niet nodig. De karakters worden uitstekend geïntoduceerd, het verrassingselement in de slotscène roept meer vragen op dan dat het beantwoord. 4 dikke sterren voor deze sterke start. Dat belooft wat voor het vervolg...

Cast
Naast Pedro Pascal (Kingsman: The Golden Circle) spelen ook Kyle Pacek (The I-Land) en Bernard Bullen (The Last Ship) in deze serie. De productie is in handen van Jon Favreau (The Lion King). Ook Dave Filoni (Star Wars: Rebels), Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) en Taika Waititi (Jojo Rabbit) regisseren een aflevering.

The Mandalorian is vanaf 12 november 2019 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Avontuur, Sciencefiction. Tijdsduur: 60 minuten per aflevering.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Disney Plus-recensie: Eerste blik op The Mandalorian belooft wat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV