Serierecensie: Drive to Survive seizoen 5 herpakt zich door aandeel wereldkampioen

Serierecensie: Drive to Survive seizoen 5 herpakt zich door aandeel wereldkampioen
Max Verstappen heeft grotere rol

Film :

Vanaf 24 februari staat het vijfde seizoen van Drive to Survive op Netflix. Vorig seizoen werd in Nederland niet goed ontvangen, vooral omdat wereldkampioen Max Verstappen niet of nauwelijks te zien was. Dit jaar is hij er gewoon weer bij. Lees hier de recensie van Drive to Survive seizoen 5.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Max, Max, Super Max
Het vijfde seizoen van Drive to Survive is een tiendelige documentaire over het F1 seizoen van 2022. Dit seizoen zal Max Verstappen voor het eerst een groter onderdeel zijn van het seizoen, maar hij wilde daarvoor wel meer inspraak.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 72% | IMDb ★ n.n.b.

Viaplay kan proberen wat men wil, maar zelfs met een exclusief contract met Max Verstappen krijgt de dienst het niet voor elkaar zo'n vermakelijke achter-de-schermen documentaire samen te stellen als Netflix dat ook na vijf seizoenen nog doet. De serie maakt opnieuw op een bijzonder goede manier gebruik van de 'characters' die sommige coureurs vertegenwoordigen - zo genieten we intens van Fernando Alonso die zichzelf 'de badguy' noemt - en ook in beeld tonen. Voor de mensen die fan zijn van Max Verstappen: ja, hij zit in de serie. Maar voor de echte Max ervaring moet je toch echt nog steeds bij Viaplay zijn. Voor de fans van de F1 of de beginnende Formule 1 kijker is deze fastfood serie er eentje om van te smullen. Een perfecte manier om in de stemming te komen. 3,5 ster.

Bron: Netflix

Vanaf 24 februari 2023 is Drive to Survive seizoen 5 te streamen op Netflix. Genre: documentaire, sport. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's