André Hazes en Monique onder vuur: 'Hoezo zit 7-jarige Dré in een buggy!?'

André Hazes en Monique onder vuur: 'Hoezo zit 7-jarige Dré in een buggy!?'

André Hazes en Monique onder vuur: 'Hoezo zit 7-jarige <em>Dré</em> in een buggy!?' André Hazes en Monique Westenberg zijn samen met hun zoontje op vakantie in Florida, waar zij onder andere het pretpark Universal Studios bezoeken, en uiteraard de hele dag met hun telefoon in de weer zijn om al hun volgers te laten zien hoe leuk ze het wel niet hebben. Tot dusver niets raars zou je denken maar toch zijn nogal wat mensen verbolgen na het zien van een vakantievideo, waarin te zien is dat kleine Dré (die al dik 7 jaar oud is) wordt voortgeduwd in een buggy. 'Te zielig voor woorden' en 'Dat park is echt te lopen', zijn enkele reacties. 'Waar maak je je druk om?'Op de beelden is overigens ook goed te zien dat Dré ook echt wel loopt maar misschien als hij moe is af en toe wordt voortgeduwd. Maar goed.. mensen zijn nou eenmaal graag negatief of social media. En ook daar wordt dan weer op gereageerd: 'Waar maken jullie je eigen druk om?', schrijft ene Anneke in haar beste Nederlands. Bekijk de Instagrampost van de Hazesjes en enkele reacties op het buggy-gedrag hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) Bekijk ook Angela de Jong: 'Mijn kinderen vinden prinses Alexia high class, arrogant' Bekijk deze video » Bliksem en noodweer houdt mensen uit slaap: 'En straten liepen onder water' Bekijk deze video » Joost Klein zakt bij bookmakers Songfestival na repetitie: dit land haalt hem in Bekijk deze video »
Woensdag 1 mei om 10:49

André Hazes en Monique Westenberg zijn samen met hun zoontje op vakantie in Florida, waar zij onder andere het pretpark Universal Studios bezoeken, en uiteraard de hele dag met hun telefoon in de weer zijn om al hun volgers te laten zien hoe leuk ze het wel niet hebben. Tot dusver niets raars zou je denken maar toch zijn nogal wat mensen verbolgen na het zien van een vakantievideo, waarin te zien is dat kleine Dré (die al dik 7 jaar oud is) wordt voortgeduwd in een buggy. 'Te zielig voor woorden' en 'Dat park is echt te lopen', zijn enkele reacties.

'Waar maak je je druk om?'
Op de beelden is overigens ook goed te zien dat Dré ook echt wel loopt maar misschien als hij moe is af en toe wordt voortgeduwd. Maar goed.. mensen zijn nou eenmaal graag negatief of social media. En ook daar wordt dan weer op gereageerd: 'Waar maken jullie je eigen druk om?', schrijft ene Anneke in haar beste Nederlands.

Bekijk de Instagrampost van de Hazesjes en enkele reacties op het buggy-gedrag hieronder

Actuele video's

Meer actuele video's