Maandag in Khalid & Sophie: Jesse Klaver en Joost Eerdmans schuiven aan

Maandag in Khalid & Sophie: Jesse Klaver en Joost Eerdmans schuiven aan
De gasten van Khalid & Sophie van maandag 13 maart

Kijktip :

Maandag neemt Khalid het nieuws van de dag met je door in Khalid & Sophie. Dit zijn de gasten van maandag 13 maart.

Lees verder onder de video's

De gasten in Khalid & Sophie - maandag 13 maart

  • Voordat we naar de stembus mogen, gaan zeven partijen eerst met elkaar in discussie tijdens het EenVandaag verkiezingsdebat. Met politieke duiders Wouke van Scherrenburg en Splinter Chabot beschouwen we na.

  • Stikstof, wonen, migratie en nog veel meer onderwerpen spelen woensdag in het stemhokje een rol voor de kiezers. Klimaat mag in dat lijstje niet ontbreken. Partijleiders Joost Eerdmans (JA21) en Jesse Klaver (GroenLinks) gaan bij ons daarover in debat.

  • Vannacht werden de Oscars uitgereikt, met als grote winnaar ‘Everything, Everywhere, All At Once’. Maar er gebeurde nog veel meer! We bespreken de avond vol emoties met Annefleur Schipper.

  • Bij NOS Sport was sprake van intimidatie, pestgedrag en discriminatie. De hoofdredactie besloot dit weekend na diverse artikelen daarover te vertrekken. We bespreken de ontwikkelingen op de grootste sportredactie van het land met journalist Maarten Kolsloot.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's