S10 plant eigenlijk niets en leeft in het hier en nu (Khalid & Sophie)

S10 plant eigenlijk niets en leeft in het hier en nu (Khalid & Sophie)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 9 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>S10</em> plant eigenlijk niets en leeft in het hier en nu (<em>Khalid &amp; Sophie</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 9 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Voor S10 volgen de successen elkaar op. Hoe doet zij dat toch? Heeft ze een plan? Dat is eigenlijk niet het geval. "Meestal doe ik iets waar ik heel veel zin in heb en dan ga ik daarvoor", aldus de sympathieke zangeres. "Jij leeft in het hier en nu", merkt Soundos op. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook S10 tegen Beau over nieuwe album: 'Ik ben nu wat lichter en daardoor zijn de liedjes dat ook' Bekijk deze video » S10: 'Deze Mocro Maffia-acteur is mijn vriend' (Shownieuws) Bekijk deze video » S10 en Nick Schilder in Strandgasten met een medley van Adem je in/De diepte Bekijk deze video »
Talkshow :
S10 plant eigenlijk niets en leeft in het hier en nu (Khalid & Sophie)

Voor S10 volgen de successen elkaar op. Hoe doet zij dat toch? Heeft ze een plan? Dat is eigenlijk niet het geval. "Meestal doe ik iets waar ik heel veel zin in heb en dan ga ik daarvoor", aldus de sympathieke zangeres. "Jij leeft in het hier en nu", merkt Soundos op.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV