Maandag in Jinek: o.a. Marijn de Vries over de verziekte cultuur achter de schermen bij NOS Sport

Maandag in Jinek: o.a. Marijn de Vries over de verziekte cultuur achter de schermen bij NOS Sport
De gasten van Jinek van maandag 13 maart

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 13 maart.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op maandag 13 maart

  • Journalist en voormalig profwielrenner Marijn de Vries had jarenlang te maken met seksueel wangedrag bij NOS Sport. Toen ze dat aankaartte bij de leiding, was ze het jaar daarop zelf niet meer welkom. Over deze misstand schreef ze een onthullende - en onthutsende - column die gevolgd werd door een grote publicatie in De Volkskrant over de verziekte cultuur achter de schermen bij het programma. Die onthullingen leggen een groter probleem bloot, namelijk dat van seksisme en racisme op toonaangevende plekken in de media.Marijn de Vries maar ook Antoinnette Scheulderman, Roos Moggré, Merel Westrik en Siham Raijoul hebben er allemaal mee te maken gehad en zijn vanavond te gast om te bespreken wat er moet veranderen

  • De partijleiders van de 6 grootste partijen én nieuwkomer BBB kruisen straks de degens in het EenVandaag-debat.Joost Vullings schuift vanavond aan.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's