Vrijdag 17 maart in Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten

Vrijdag 17 maart in Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten
Schouten wil eigenlijk alleen maar mooie liedjes zingen

Kijktip :

In de vijfde aflevering van Bij Van Duin op de Achterbank gaat André van Duin met zijn oldtimer naar de grande dame van het Nederlandse cabaret: Tineke Schouten. En dan kan je de nodige muzikale verrassingen verwachten. Je ziet het in de aflevering van vrijdag 17 maart.

Bij Van Duin op de Achterbank gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Typetjes
André brengt Tineke Schouten naar Stadsschouwburg Utrecht. Tineke is de komiek die eigenlijk alleen maar mooie liedjes wil zingen, maar al veertig jaar laat Tineke Nederland lachen met haar typetjes. De oldtimer maakt een onverwacht muzikaal ritje.

Over Bij Van Duin op de achterbank
Na decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega's; komieken en cabaretiers die hij bewondert. In het programma, naar een idee van André zelf, ontvangt hij zijn gasten in een prachtige oude oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft.

Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's