Nieuw op Netflix: deze films en series kijk je in april 2023

Nieuw op Netflix: deze films en series kijk je in april 2023
Met onder meer BEEF en Seven Kings Must Die

Nieuws :

Het zonnetje begint weer aan de lucht te verschijnen en dat betekent dat langzaam de korte broeken weer uit de kast getrokken kunnen worden: het is april, en die maand doet wat hij wil. Hetzelfde geldt voor de films en series in deze maand, want die zijn ook erg gevarieerd. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in april 2023.

Kijktips van Gids.tv

Krigsseileren [War Sailor] (2 april)

Netflix (film)

Wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, zijn Alfred, een pasgetrouwde vader van drie kinderen uit de arbeidersklasse in Bergen, en zijn jeugdvriend aan het werk op een koopvaardijschip in het midden van de Atlantische Oceaan. Plotseling bevinden ze zich in de frontlinie, vechtend in burgerkleding, zonder wapens, omdat hun schip het doelwit is van Duitse onderzeeërs. Bekijk hier waar je vanaf 2 april Krigsseileren kunt streamen.

Kwestie van Geduld (6 april)

Netflix (film)

Bron: Dutch FilmWorks
Oerhollandse romcom met Barbara Sloesen en Manuel Broekman. Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Gulpen en maakt momenteel furore met haar gerechten in het bruisende Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In het Limburgse dorp staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Lees hier waar je de film Kwestie van Geduld kunt kijken.

BEEF (6 april)

Netflix (bingen

Steven Yeun en Ali Wong in 'BEEF'. Bron: Netflix
De serie volgt de nasleep van een verkeersincident tussen twee vreemden. Danny Cho, een mislukte aannemer met een slecht humeur, gaat de strijd aan met Amy Lau. Zij is een zelfgemaakte ondernemer met een pittoresk leven. De toenemende inzet van hun vete ontrafelt hun levens en relaties en haalt het slechtste in hen naar boven. Bekijk hier waar je vanaf 6 april BEEF kunt streamen.

Transatlantic (7 april)

Netflix (bingen)

Bron: Netflix
Een internationale groep mensen – onder wie veel artiesten en schrijven die op de most wanted lijst staan van de nazi’s – helpt meer dan 2000 vluchtelingen te ontsnappen vanuit bezet Frankrijk. Zij wonen onder meer in een villa waarin er naast gevaar, ook plaats is voor onverwachte vriendschappen en liefdesrelaties. Bekijk hier waar je vanaf 7 april Transatlantic kunt streamen.

Chupa (7 april)

Netflix (film)

Bron: Netflix
Tiener Alex vliegt van Kansas naar Mexico om voor het eerst een deel van zijn familie te ontmoeten. Maar dan vindt hij een jonge chupacabra in de schuur van zijn opa. Alex herkent het mythische wezen uit de verhalen vooral als de gevreesde, volwassen chupacabra, waarvan wordt gezegd dat hij zich voedt met het vee van de boeren. Lees hier waar je vanaf 7 april Chupa kunt kijken.

Thicker Than Water (7 april)

Netflix (bingen)

Journaliste Fara Bentayeb is eindelijk waar ze altijd al wilde zijn; Fara leest het nieuws op de Franse televisie. Maar het geluk duurt niet lang omdat zij en haar zussen -in een poging hun criminele broer uit de wind te houden - betrokken raken bij zijn vuile zaakjes. En zo heeft ineens een drugshandelaar het op ze voorzien. Bekijk hier waar je vanaf 7 april Thicker Than Water kunt streamen.

The Woman King (13 april)

Netflix (film)

Bron: Sony Pictures Releasing
Het verhaal van de Agojie, de volledig vrouwelijke eenheid van krijgers die het Afrikaanse koninkrijk Dahomey in de jaren 1800 beschermde met vaardigheden en een felheid zoals de wereld nog nooit heeft gezien. En dan generaal Nanisca terwijl ze de volgende generatie rekruten traint en klaarmaakt voor de zware strijd tegen een vijand die vastbesloten is hun manier van leven te vernietigen. Met de ijzersterke actrice Viola Davis en John Boyega in de hoofdrol. Lees hier waar je de film The Woman King kunt kijken.

Seven Kings Must Die (14 april)

Netflix (film)

Bron: Netflix
In de nasleep van de dood van koning Edward trekken Uhtred van Bebbanburg en zijn kameraden op groot avontuur door een gebroken koninkrijk in de hoop Engeland eindelijk te verenigen. Lees hier waar je vanaf 14 april Seven Kings Must Die kunt kijken.

Mighty Morphin Power Rangers (19 april)

Netflix (film)

Bron: Netflix
Het is dertig jaar geleden sinds de kwaadaardige tovenares Rita Repulsa uit haar gevangenis wist te ontsnappen en de wijze Zordon als antwoord daarop de Power Rangers vormde. De Rangers, inmiddels volwassen, komen wederom bijeen als Rita in een nieuwe gedaante terugkeert en één van hen doodt: Trini, de oorspronkelijke gele Ranger. Lees hier waar je vanaf 19 april Mighty Morphin Power Rangers kunt kijken.

Chimp Empire (19 april)

Netflix (docu, bingen)

Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium. Bekijk hier waar je vanaf 19 april Chimp Empire kunt streamen.

Sweet Tooth, S2 (27 april)

Netflix (bingen)

Bron: Netflix
De serie draait om een hybride hertjongetje genaamd Gus. Hij raakt geheel onverwacht bevriend met een loner die Jepperd heet. Gus is in seizoen twee met een hoop andere hybriden gevangen genomen door generaal Abbot van The Last Men. Zij hopen een geneesmiddel te vinden tegen het virus. Bekijk hier waar je Sweet Tooth kunt streamen.

Fijn Weekend (27 april)

Netflix (film)

Acteur Kay Greidanus, Sarah Chronis en Aus Greidanus sr. in de film 'Fijn Weekend'
In deze film komt een stel vrienden bijeen om een overleden kameraad te eren. Maar als de weduwe haar nieuwe partner ook meeneemt naar de herdenking, leidt dit tot spanningen die de onderlinge relaties op scherp zetten. Lees hier waar je Fijn Weekend kunt kijken.

Firefly Lane, S2 (27 april)

Netflix (finale)

Bron: Netflix
De serie draait om de langdurige vriendschap tussen Tully en Kate. moet Kate zorgen voor een door zijn ervaringen in Irak getraumatiseerde Johnny. Tully moet nu ze haar tv-show heeft verlaten helemaal opnieuw beginnen en besluit - tot ongenoegen van haar moeder - een documentaire te maken over haar vader. Bekijk hier waar je Firefly Lane kunt streamen.

Verder op Netflix

  • Oh Belinda (7 april | film)
  • Obsession (13 april | bingen)
  • Florida Man (13 april | bingen)

Actuele video's

Meer actuele video's