Nieuw op Disney+: deze films en series kijk je in april 2023

Nieuw op Disney+: deze films en series kijk je in april 2023
Met onder meer Peter Pan & Wendy

Nieuws :

Het zonnetje begint weer aan de lucht te verschijnen en dat betekent dat langzaam de korte broeken weer uit de kast getrokken kunnen worden: het is april, en die maand doet wat hij wil. Hetzelfde geldt voor de films en series in deze maand, want die zijn ook erg gevarieerd. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in april 2023.

Kijktips van Gids.tv

The Good Mothers (5 april)

Disney+ (bingen)

Bron: Netflix
De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van drie moedige vrouwen die opgroeiden binnen de ‘Ndrangheta-maffia en die besluiten samen te werken met aanklager Anna Colace, die nog maar net in Calabrië is aangekomen. Drie vrouwen die vechten voor hun leven en de toekomst van hun kinderen, in een poging het criminele Imperium te verzwakken. Bekijk hier waar je vanaf 5 april The Good Mothers kunt streamen.

Tiny Beautiful Things (7 april)

Disney+ (bingen)

Katryn Hahn in 'Tiny Beautiful Things'. Bron: Disney Plus
De schrijfster Clare Pierce ziet haar carrière in het slop geraken, terwijl haar huwelijk langzaam instort en ook haar relatie met haar tienerdochter verslechtert. Via een oude kennis uit het vak krijgt ze de kans om diens column over te nemen waarin ze mensen van advies mag voorzien, en waarmee ze - met een gezonde dosis humor - uiteindelijk ook haar eigen psychische wonden kan genezen. Bekijk hier waar je vanaf 7 april Tiny Beautiful Things kunt streamen.

Alaska Daily (12 april)

Disney+ (finale)

Eileen Fitzgerald is een zeer getalenteerde onderzoeksjournalist die op werk een grote fout maakt en zich gedwongen voelt haar drukke bestaan in New York achter zich te laten. Ze verhuist naar Anchorage, Alaska, waar ze probeert haar leven weer op orde te krijgen. Tegelijkertijd gaat ze aan de slag voor een nieuwe krant en duikt ze in een aantal moordzaken die door de lokale autoriteiten lijken te zijn genegeerd. Bekijk hier waar je vanaf 12 april Alaska Daily kunt streamen.

The English (12 april)

Disney+ (bingen)

Een aristocratische Engelse, Lady Cornelia Locke, en een ex-cavalerieverkenner van Pawnee, Eli Whipp, komen samen in 1890 midden-Amerika om een gewelddadig landschap te doorkruisen dat gebouwd is op dromen en bloed. Beiden hebben een duidelijk besef van hun lot, maar geen van beiden is zich ervan bewust dat het geworteld is in een gedeeld verleden. Bekijk hier waar je vanaf 12 april The English kunt streamen.

The Mandalorian, S3 (19 april)

Disney+ (finale)

Pedro Pascal als Din Djarin in 'The Mandalorian' seizoen 3. Bron: Disney Plus
Din Djarin (ofwel Mando of titelkarakter The Mandalorian) en Grogu (ofwel "Baby Yoda") hebben in de laatste aflevering van The Book of Boba Fett de planeet Tatooine verlaten, waarbij Mando op een zoektocht ging naar "de levende wateren" onder de planeet Mandore om zijn eer terug te winnen en weer Mandaloriaan te worden. Bekijk hier waar je The Mandalorian kunt streamen.

Secrets of the Elephants (22 april)

Disney+ (bingen)

Olifanten zijn krachtig, liefdevol en wijs, maar we beginnen eigenlijk heden ten dage pas hun diepste geheimen te ontrafelen. James Cameron reist de wereld rond - van de savannes van Afrika tot de stedelijke landschappen van Azië - om het strategisch denken, de complexe emoties en de verfijnde taal van olifanten te leren en te ontdekken. Bekijk hier waar je vanaf 22 april Secrets of the Elephants kunt streamen.

Peter Pan & Wendy (28 april)

Disney+ (film)

Still uit 'Peter Pan & Wendy'. Bron: Disney Plus
Wendy van Dalen, een jong meisje dat niet naar kostschool wil, ontmoet Peter Pan, een jongen die niet volwassen wil worden. Samen met haar broers, het elfje TinkerBell en Peter reist Wendy naar het magische Nooitgedachtland. Daar ontmoet ze de beruchte piratenleider Kapitein Haak, en begint een spannend avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen. Lees hier waar je vanaf 28 april Peter Pan & Wendy kunt kijken.

Verder op Disney+

  • The Crossover (5 april)
  • The Pope's Answers (5 april)

Actuele video's

Meer actuele video's