Nieuw op Prime Video: deze films en series kijk je in april 2023

Nieuw op Prime Video: deze films en series kijk je in april 2023
Met onder meer The Marvelous Mrs. Maisel

Nieuws :

Het zonnetje begint weer aan de lucht te verschijnen en dat betekent dat langzaam de korte broeken weer uit de kast getrokken kunnen worden: het is april, en die maand doet wat hij wil. Hetzelfde geldt voor de films en series in deze maand, want die zijn ook erg gevarieerd. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in april 2023.

Kijktips van Gids.tv

The Marvelous Mrs. Maisel, S5 (14 april)

Prime Video

Rachel Brosnahan in 'The Marvelous Mrs. Maisel'. Bron: Prime Video
Na het verbranden van alle schepen en het wegvallen van de tournee, hield Midge Maisel het vierde seizoen vol en bouwde ze haar carrière en reputatie opnieuw op. De laatste momenten van het seizoen bereikten een hoogtepunt toen Midge Carnegie Hall verliet en klaar was om iedere storm te doorstaan. Na een openbaring voor het besneeuwde billboard van The Gordon Ford Show is Midge klaar om "verder te gaan" en te vechten voor haar sterrendom - gewapend met haar snelle humor en scherpe tong, en niets meer te verliezen. Bekijk hier waar je vanaf 14 april The Marvelous Mrs. Maisel kunt streamen.

Dead Ringers (21 april)

Prime Video

Elliot en Beverly Mantle zijn tweelingen die alles delen: drugs, geliefden en een onverbloemd verlangen om alles te doen wat nodig is - inclusief het verleggen van de grenzen van de medische ethiek - in een poging om verouderde praktijken aan te vechten en de gezondheidszorg voor vrouwen op de voorgrond te plaatsen. Bekijk hier waar je vanaf 21 april Dead Ringers kunt streamen.

Citadel (28 april)

Prime Video

Bron: Prime Video
Acht jaar geleden viel Citadel. Het onafhankelijke wereldwijde spionageagentschap - belast met het handhaven van de veiligheid van alle mensen - werd verwoest door agenten van Manticore, een machtig syndicaat dat de wereld manipuleert in de schaduw. Bij de val van Citadel werd het geheugen van elite-agenten Mason Kane en Nadia Sinh gewist toen ze ternauwernood ontsnapten aan de dood. Bekijk hier waar je vanaf 28 april Citadel kunt streamen.

Verder op Prime Video

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's