Bekijk de trailer van The Marvelous Mrs. Maisel, vanaf 14 april op Prime Video

Bekijk de trailer van The Marvelous Mrs. Maisel, vanaf 14 april op Prime Video

Bekijk de trailer van <em>The Marvelous Mrs. Maisel</em>, vanaf 14 april op Prime Video Na het verbranden van alle schepen en het wegvallen van de tournee, hield Midge Maisel het vierde seizoen vol en bouwde ze haar carrière en reputatie opnieuw op. De laatste momenten van het seizoen bereikten een hoogtepunt toen Midge Carnegie Hall verliet en klaar was om iedere storm te doorstaan. Na een openbaring voor het besneeuwde billboard van The Gordon Ford Show is Midge klaar om "verder te gaan" en te vechten voor haar sterrendom - gewapend met haar snelle humor en scherpe tong, en niets meer te verliezen. Bekijk de trailer van The Marvelous Mrs. Maisel hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 14 april The Marvelous Mrs. Maisel kunt streamen. Bekijk ook Tough As Nails vanaf 9 januari bij Veronica: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » ZIEN: Bas breekt mede-comedians met viral act met fluit (Last One Laughing) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van The Marvelous Mrs. Maisel, vanaf 14 april op Prime Video
Maandag 27 maart 2023 om 21:33

Na het verbranden van alle schepen en het wegvallen van de tournee, hield Midge Maisel het vierde seizoen vol en bouwde ze haar carrière en reputatie opnieuw op. De laatste momenten van het seizoen bereikten een hoogtepunt toen Midge Carnegie Hall verliet en klaar was om iedere storm te doorstaan. Na een openbaring voor het besneeuwde billboard van The Gordon Ford Show is Midge klaar om "verder te gaan" en te vechten voor haar sterrendom - gewapend met haar snelle humor en scherpe tong, en niets meer te verliezen.

Bekijk de trailer van The Marvelous Mrs. Maisel hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 14 april The Marvelous Mrs. Maisel kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's