Nederland - Gibraltar live op tv en online (EK-kwalificatie)

Nederland - Gibraltar live op tv en online (EK-kwalificatie)
Tweede interland over Ronald Koeman

Sport :

Ronald Koeman was om het maar eens voorzichtig te zeggen niet de gelukkigste bondscoach: hij zag het Nederlands elftal reddeloos ten onder gaan tegen Frankrijk. Natuurlijk hebben ze nu kans een klein beetje revanche te nemen. De wedstrijd tegen Gibraltar is maandag 27 maart om 20.45 uur te zien op NPO 3, NOS.nl en via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Gibraltar

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Blamage
De rentree van bondscoach Koeman eindigde afgelopen vrijdag in een regelrechte blamage. In het Stade de France was het Franse elftal van Didier Deschamps met 4-0 te sterk. Zelfs de troosttreffer werd niet gemaakt: Memphis Depay miste een penalty in de laatste minuten van de wedstrijd.

Gibraltar
De tegenstander van Oranje in deze tweede kwalificatiewedstrijd is zeker niet de beste uit de poule: Gibraltar verloor vrijdag ook in de eerste wedstrijd, namelijk met 0-3 van Griekenland. Ook in directe duels verloor Nederland ook nog niet van Gibraltar: zowel thuis (6-0) als uit (7-0) won Nederland met grote cijfers tijdens de WK22-kwalificatiewedstrijden.

De wedstrijd Nederland - Gibraltar is op maandag 27 maart om 20.45 uur te zien op NPO 3, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's