Samenvatting Frankrijk - Nederland (EK-kwalificatie)

Samenvatting Frankrijk - Nederland (EK-kwalificatie)

Vrijdag 24 maart 2023 om 20:45

Samenvatting <em>Frankrijk - Nederland</em> (EK-kwalificatie) Goals en hoogtepunten Frankrijk - Nederland Samenvatting Frankrijk - Nederland (EK-kwalificatie) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk in de EK-kwalificatie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Frankrijk - Nederland Nederland en Frankrijk spelen in de EK-kwalificatie tegen elkaar in het Stade de France. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van Maurizio Mariani. Lees hier waar je de wedstrijd Frankrijk - Nederland op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Nederland - Argentinië (kwartfinale WK voetbal) Bekijk deze video » Opstelling NederlandCillessen; Geertruida, Timber, Van Dijk, Aké; De Roon, Wijnaldum, Taylor; Simons, Memphis, Berghuis. Opstelling FrankrijkMaigan; Koundé, Konaté, Upamecano, Hernandez; Tchouaméni, Rabiot; Coman, Griezmann, Mbappé; Muani. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk in de EK-kwalificatie.
Voetbal :
Samenvatting Frankrijk - Nederland (EK-kwalificatie)

Goals en hoogtepunten Frankrijk - Nederland

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk in de EK-kwalificatie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Frankrijk - Nederland

Nederland en Frankrijk spelen in de EK-kwalificatie tegen elkaar in het Stade de France. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van Maurizio Mariani.

Lees hier waar je de wedstrijd Frankrijk - Nederland op tv kunt kijken.

Opstelling Nederland
Cillessen; Geertruida, Timber, Van Dijk, Aké; De Roon, Wijnaldum, Taylor; Simons, Memphis, Berghuis.

Opstelling Frankrijk
Maigan; Koundé, Konaté, Upamecano, Hernandez; Tchouaméni, Rabiot; Coman, Griezmann, Mbappé; Muani.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk in de EK-kwalificatie.

Actuele video's

Meer actuele video's