Recensie: Chor Nikal Ke Bhaga brengt bloedstollende vliegtuigkaping met Bollywood-allure

Recensie: Chor Nikal Ke Bhaga brengt bloedstollende vliegtuigkaping met Bollywood-allure
Nu in de top 10 van Netflix

Film :

Vanaf 24 maart is de film Chor Nikal Ke Bhaga te zien op Netflix. Na het succes van de Bollywood-productie RRR (lees hier onze filmrecensie) pakt Netflix opnieuw uit met deze spannende vliegtuigkaping, waar niets is wat het lijkt. Lees hier de filmrecensie van Chor Nikal Ke Bhaga.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
Een stewardess Neha Grover en haar zakenpartner Ankit Sethi zijn op een missie om diamanten te stelen en zichzelf te bevrijden uit de klauwen van een woekeraar. Op 12.000 voet in de lucht gaat de overval vreselijk mis en mondt uit in een gijzeling.

Acteur Sunny Kaushal (Ankit Sethi) in de film 'Chor Nikal Ke Bhaga'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 8,0

Voor de liefhebber van een ouderwetse Bollywood-rollercoaster waarin romantiek, drama en misdaad hand in hand gaan en waar een sausje van thriller en heist overheen gegoten zijn, heeft een leuke 110 minuten met deze film. In de eerste paar minuten springt Chor Nikal Ke Bhaga van 'het heden' naar acht uur eerder, naar acht maanden in het verleden en dan terug naar het heden. En hoewel dit zorgt voor een rommelige aftrap van de film, voelt het ook doelgericht aan. Door de chemie tussen de hoofdrollen van Yami Gautam en Sunny Kaushal wordt Chor Nikal Ke Bhaga op het goede spoor gehouden, terwijl het een behoorlijk vermakelijke overvalfilm bouwt uit delen die niet altijd netjes in elkaar passen. Toch verrassen de verschillende plottwists en dat is een dikke plus. Een prima wegkijker: drie sterren.

Cast
Naast Yami Gautam (Lost) en Sunny Kaushal (Gold) is ook Sharad Kelkar (Code Name: Tiranga) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ajay Singh (Looose Control).

Vanaf 24 maart 2023 is de film Chor Nikal Ke Bhaga te zien op Netflix. Genre: misdaad, thriller, drama. Tijdsduur: 110 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's