Serierecensie: Unseen is Zuid-Afrikaanse misdaadthriller met lichte soapelementen

Serierecensie: Unseen is Zuid-Afrikaanse misdaadthriller met lichte soapelementen
Met actrice Gail Mabalane

Film :

Vanaf 29 maart is de serie Unseen te zien op Netflix. Volg het verhaal van Zenzi Mwale - vertolkt door de mooie actrice Gail Mabalane, waarin manlief niet thuis komt na een vrijlating uit de gevangenis. Lees hier de serierecensie van Unseen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Zenzi Mwale
Een schoonmaakster Zenzi Mwale genaamd, zoekt wanhopig naar haar man terwijl een gevreesd crimineel syndicaat tragedies uit het verleden opgraaft en haar uiteindelijk tot geweld drijft.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 6,2

Drama en bruut geweld staat in hoofdletters geschreven bij deze productie. Hoofdpersonage Zenzi Mwale dreigt meerdere malen verkracht te worden en dat levert op z'n zachtst gezegd bijzondere beelden op. De lijken stapelen dan ook snel op: mannen gedragen zich als honden en vrouwen en kinderen zijn de dupe. Bij vlagen is Unseen het kijken waard, vooral als het spannend wordt. Toch blijft het personage Zenzi lange tijd abstract, waardoor het moeilijk is om echt met haar mee te leven. Als je vooral Zuid-Afrikaans drama wilt zien, zit aardig goed. Dit is er echter wel eentje voor de kijker met de lange adem. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Gail Mabalane (Blood & Water) zijn ook Mothusi Magano (Hotel Rwanda) en Hein de Vries (Tickets) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Travis Taute (Blood & Water).

Bron: Netflix

Vanaf 29 maart 2023 is de serie Unseen te zien op Netflix. Genre: misdaad, thriller, drama. Deze serie bevat 6 afleveringen van ongeveer 45 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's