Serierecensie: Unstable is Amerikaanse dramedy met fijne cast op Netflix

Serierecensie: Unstable is Amerikaanse dramedy met fijne cast op Netflix
Met Rob Lowe en John Owen Lowe

Film :

Vanaf 30 maart is de serie Unstable te zien op Netflix. Een nieuwe Amerikaanse sitcom met de altijd charmante Rob Lowe en zoon John Owen Lowe in de hoofdrol. Een generatiekloof en groot verlies zijn de thema's, drama wint het in deze serie dan ook van de voor de Lowe's zo kenmerkende humor. Lees hier de serierecensie van Unstable.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dragon
In een biologisch onderzoeksbedrijf wordt zoon Jackson met sociale problemen gedwongen te werken voor het bedrijf van zijn vader Ellis Dragon genaamd, een uiterst excentrieke en exotische man - rouwt na het verlies van zijn vrouw - en om hem te redden van een ramp.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 62% | IMDb ★ 6,6

Acteur Rob Lowe doet goede zaken voor Netflix, want na de dramafilm Dog Gone uit 2023 komt hij nu met een sitcom met talentvolle cast. Vader en zoon Lowe bedachten de serie in samenwerking met Victor Fresco: de maker van Better Off Ted en ook verantwoordelijk was voor drie seizoenen van Santa Clarita Diet, die een succes werden op de streamingdienst. Unstable bevat acht afleveringen van rond de 30 minuten en weet bij vlagen de kijkers te verrassen. Naast het nodige drama, maar ook wel een heel aantal gênante gebeurtenissen, is het helaas vooral de humor die deze serie de spreekwoordelijke das omdoe. Het is lang niet altijd raak, maar Rob Lowe blijft toch de grote trekpleister. Drie sterren.

Cast
Naast Rob Lowe (Dog Gone) en John Owen Lowe (Holiday in the Wild) zijn ook Sian Clifford (Fleabag) en Aaron Branch (Millennials) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Rob Lowe, John Owen Lowe en Aaron Branch (Better off Ted).

Actrice Sian Clifford en Rob Lowe in de serie 'Unstable'

Vanaf 30 maart 2023 is de serie Unstable te zien op Netflix. Genre: drama, komedie. Deze serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 30 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV